Головна » Статті » новини ліцею |
25 березня 2014р. продовжує роботу професійний тиждень методичної комісії Ресторанного сервісу і торгівлі. Ароматна, смачна випічка -- що може бути краще для хорошого початку дня, і якщо ви любите починати день з чашки міцної кави та ароматної здоби, то кращого вибору, як угорські солодкі калачі важко підібрати. Процес виготовлення калачів -- кюртош калач, листкового тістечка, яблук в карамелі та знайомство з національним характером угорської кухні (що в ідеалі готуються на свіжому повітрі і на відкритому вогні) продемонстрували учні групи №16, професія "Кухар", майстер в/н Комарь Т. І. під час проведення майстер-класу на тему "Особливості угорської національної кухні". Присутнім було запропоновано переглянути та продегустувати смакові якості виробів прямо з пилу, з жару. Всі отримали велике задоволення. | |
Переглядів: 252 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |