Головна » Статті » новини ліцею

Тиждень продовжується!

    25 березня 2014р. продовжує роботу професійний тиждень методичної комісії Ресторанного сервісу і торгівлі. Ароматна, смачна випічка -- що може бути краще для хорошого початку дня, і якщо ви любите починати день з чашки міцної кави та ароматної здоби, то кращого вибору, як угорські солодкі калачі важко підібрати.

    Процес виготовлення калачів -- кюртош калач, листкового тістечка, яблук в карамелі та знайомство з національним характером угорської кухні (що в ідеалі готуються на свіжому повітрі і на відкритому вогні)  продемонстрували учні групи №16, професія "Кухар", майстер в/н Комарь Т. І. під час проведення майстер-класу на тему "Особливості угорської національної кухні".

    Присутнім було запропоновано переглянути та продегустувати смакові якості виробів прямо з пилу, з жару. Всі отримали велике задоволення.

Категорія: новини ліцею | Додав: Lies (25.03.2014)
Переглядів: 252 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: