Головна » Статті » новини ліцею

Презентація досвіду

    Середземноморська кухня -- саме здорова і смачна,пропонує як пісні, так і скоромні страви. До складу середземноморської кухні входять страви Іспанської, Італійської, Грецької, Турецької, Ізраїльської та інших кухонь. Головне апрвило, яких -- ніякого фастфуду або напівфабрикатів. Продукти на столі повинні бути тількі свіжі і натуральні!

    Майстер-клас по приготуванню середземноморської кухні, а саме: сомоту грецького та шоколадних дисків з оливами провела досвідчений майстер виробничого навчання I-шої категорії Савенко Л. С., яка є взірцем охайностей під час виконання своїх службових обов'язків.

    Чому сучасні кухарі повинні вивчати середземноморську кухню?  Користується попитом у підприємствах ресторанного господарства; її страви попереджують серцево-судинні захворювання; покращують тривалість і якість життя; перешкоджають набору зайвої ваги.

    Мета проведеного майстер-класу досягнута: Людмила Сергіївна передала свій досвід шляхом показу трудових прийомів та технологічних операцій.

Категорія: новини ліцею | Додав: Lies (27.03.2014)
Переглядів: 307 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: