Головна » Статті » новини ліцею |
Поетапна кваліфікаційна атестація – проміжний контроль знань, умінь та навичок учнів
Так учні І курсу, групи № 16 по професії «Кухар», майстер виробничого навчання Дубровська І.П., виконали завдання пробних кваліфікаційних відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики Кухаря 3 розряду. Формували та панірували м’ясні та рибні напівфабрикати. Приготували страви, які потребують нескладної кулінарної обробки. Виконаними роботами залишились задоволені як учні, так і кваліфікаційна комісія. Наступного дня випробування учнів продовжилися. Вони здали екзамен з трьох предметів: охорона праці; технологія приготування їжі з основами товарознавства та устаткування підприємств харчування. Надалі бажаємо успіхів у навчанні! | |
Переглядів: 286 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |