Головна » Статті » новини ліцею

Поетапна кваліфікаційна атестація – проміжний контроль знань, умінь та навичок учнів

    Так учні І курсу, групи № 16 по професії «Кухар», майстер виробничого навчання Дубровська І.П., виконали завдання пробних кваліфікаційних відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики Кухаря  3 розряду. Формували та панірували м’ясні та рибні напівфабрикати. Приготували страви, які потребують нескладної кулінарної обробки. Виконаними роботами залишились задоволені як учні, так і кваліфікаційна комісія. Наступного дня випробування учнів продовжилися. Вони здали екзамен з трьох предметів: охорона праці; технологія приготування їжі з основами товарознавства та устаткування підприємств харчування.

                                                   Надалі бажаємо успіхів у навчанні!

Категорія: новини ліцею | Додав: Lies (30.03.2015)
Переглядів: 286 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: