Головна » Статті » новини ліцею |
Майстер-клас
24 березня 2014р. в ліцеї розпочався професійний тиждень Методичної комісії ресторанного сервісу та торгівлі. Яскравим заходом розпочалася робота учнів та майстрів виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер" Майстер-клас по приготуванню страв європейської, французької, італійської, швейцарської кухні продемонстрували учні групи №15 разом з майстром в/н Московець Н. М. "Сирна плата", "Сирне фондю", десерт "Тірамісу"-інгрідієнти, технологія приготування, декорування, подача, секрети споживання та багато іншої цікавої інформації почули і побачили учні першого курсу та гості відкритого заходу. Всі страви були дуже смачними! | |
Переглядів: 327 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |