Головна » Статті » новини ліцею

Майстер-клас

    24 березня 2014р. в ліцеї розпочався професійний тиждень Методичної комісії ресторанного сервісу та торгівлі. Яскравим заходом розпочалася робота учнів та майстрів виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер"

    Майстер-клас по приготуванню страв європейської, французької, італійської, швейцарської кухні продемонстрували учні групи №15 разом з майстром в/н Московець Н. М.

    "Сирна плата", "Сирне фондю", десерт "Тірамісу"-інгрідієнти, технологія приготування, декорування, подача, секрети споживання та багато іншої цікавої інформації почули і побачили учні першого курсу та гості відкритого заходу. Всі страви були дуже смачними!

Категорія: новини ліцею | Додав: Lies (25.03.2014)
Переглядів: 327 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: