Головна » Статті » новини ліцею

Джерела аутентичної кухні

    Повернення до джерел аутентичної української кухні (а саме її основного продукту - сало) та її нове відкриття, шляхом застосування сучасних кулінарних технологій та презентацій, збереження при цьому вишуканості смаку.

    Сучасні технології виготування стануть сюрпризом: це поєднання продуктів, які здавалосяб не можливо поєднати; привабливість та особливість за смаком, адаптування до сучасної європейської кухні.

    Майстер-клас по приготуванню цукерок "Сало в шоколаді" та "сало-ролів" провела майстер в/н Дубровська І. П. разом з учнями групи №35 з професії кухар-кондитер.

Категорія: новини ліцею | Додав: Lies (17.04.2014)
Переглядів: 324 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: