Головна » Статті » новини ліцею |
Джерела аутентичної кухні
Повернення до джерел аутентичної української кухні (а саме її основного продукту - сало) та її нове відкриття, шляхом застосування сучасних кулінарних технологій та презентацій, збереження при цьому вишуканості смаку. Сучасні технології виготування стануть сюрпризом: це поєднання продуктів, які здавалосяб не можливо поєднати; привабливість та особливість за смаком, адаптування до сучасної європейської кухні. Майстер-клас по приготуванню цукерок "Сало в шоколаді" та "сало-ролів" провела майстер в/н Дубровська І. П. разом з учнями групи №35 з професії кухар-кондитер. | |
Переглядів: 324 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |