Методична комісія ресторанного сервісу та торгівлі ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей" - Гуманітарний цикл - Каталог статей - Знам`янський професійний ліцей
Головна » Статті » Гуманітарний цикл

Методична комісія ресторанного сервісу та торгівлі ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей"

                                       

        Відбулося чергове засідання членів методичної комісії ресторанного сервісу і торгівлі, де розглядалися питання впровадження сучасних педагогічних та виробничих технологій, застосування регіонального компоненту на уроках теоретичного та виробничого навчання по спеціальності "Кухар, кондитер"

                                       

       Учні групи №35 III курс на уроках виробничого навчання відпрацьовують вміння та навички з теми солодкі страви та напої. А саме оздоблення та правила подачі яблук, смажених у фритюрі та яблук, запечених в тісті.

                                         

                                          ,

                                         

Учні групи №35 по професії "Кухар, кондитер" прийняли активну участь у святкуванні Дня козацтва. До свята були виготовлені традиційніі українські страви, адаптовані до сучасних. На ярмарці-розпродажі пригощали смаколиками, варили козацький куліш.

Категорія: Гуманітарний цикл | Додав: Lies (15.10.2015)
Переглядів: 50 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: